Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

S tím buddhistou jste to přehnal, ti by vás, plni soucitu k vám, hnali, jen by se za vámi prášilo, oni totiž uslintaný a vypočítavý soucit neprovozují

15 0
možnosti
OP

A ještě detail: my, co máme srdce na levém místě, na rozdíl od vás, co máte srdce vpravo, nemáme potřebu vás nenávidět, my pouze dokážeme prohlédnout vaše triky

11 0
možnosti
LT

L19u87d31ě77k 73T95o53n32d76r

18. 9. 2018 22:56

Pasne Pachto, když si přečtu váš životopis v bodech, které jste sám o sobě napsal, tak z toho vyplývá, že jste přesně ten člověk z moderní generace, co vystupoval kdejakou zbytečnou blbost, nikdy nepracoval v normálním odvětví hospodářství, českou společnost a její problémy zná jen jako studijní materiál z přednášky na VŠ a živíte se tím, že jste přisátý na politiku. A přitom chcete chete rozhodovat o životě lidí a naší společnosti. Z lidí jako jste vy, se rodí všichni ti bruselští neomarxisté, kteří jsou nebezpečím pro celou Evropu.

74 0
možnosti
PS

P33e60t58r 55S42k90á78c47e96l

18. 9. 2018 23:55

I buddhista by měl znát odkaz našeho velikána J.A.Komenského a jeho dílo "Truchlivý". Výňatek z něho:

Přestaň si vybírat, jaký by měl být tvůj osud nebo jaký by měl být osud jiných lidí na světě a nechej to na starost mně. Přestaň svým mozkem činit rozdíl mezi štěstím a neštěstím a pokládej za štěstí všechno, co pochází z mé ruky, byť by se jednalo i o žalář, šibenici, hranici apod.

Jde o rozpor víry a rozumu. Na starost mně...tohle přikazuje Stvořitel všeho a všech, pro vysvětlení.

Takže dovzdělat se a podle toho konat. My svět nespasíme...R^

7 0
možnosti
JH

Mladý muži, opravdu vám přijde správné ty děti vytrhnout z jejich kulturně-jazykového prostředí a přemístit je do úplně cizí země s úplně jiným životním stylem? Myslíte, ze materiální zabezpečení jim to vynahradí?

Děkuji za odpověď.

18 0
možnosti
JH

Hmm, koukám, ze je problém shlédnout z bruselských výšin a obtěžovat se s diskuzí. Tak nashle u voleb :-P

12 0
možnosti
PB

P24e35t85r 23B37u61r55i50a67n

18. 9. 2018 20:50

Vážený pane kun-fu tlučhubo. Paní Šojdrová navštívila tyto tábory letos v dubnu jako dobře spešn placená eurokomisařka spolu s eurokolegyní Juliou Gining s tím, aby podala ucelenou zprávu o stavu péče o děti v těchto zařízeních. Její zpráva má takovýto závěr: „Musím ale říci, že je o ně postaráno dobře. Jsou v bezpečných zónách, chodí do školy apod.

A dále: Obě poslankyně se v Athénách i na ostrově Lesbos přesvědčily, že místní správci táborů a azylových zařízení dělají svou práci maximálně dobře a s plným nasazením.

Takže se vás ptám: lhala tehdy, lže teď, nebo lžete za sta tisíce měsíčně oba tak nějak kolektivně podle toho, jak se vám to zrovna hodí?

https://www.sojdrova.cz/zpravy/2018/04/michaela-sojdrova-navstivila-uprchlicke-tabory-a-hotspoty-v-recku

72 1
možnosti
Foto

Vy přece nikomu nepomáháte, jen určujete, za co se utratí peníze daňových poplatníků. Buddha? Nebyl to ten, který celý den nic nedělal a jen seděl pod stromem? Modifikovaná verze - sedím v EP a vymýšlím, za co utratit peníze daňových poplatníků? ;-D

56 0
možnosti
DT

https://www.youtube.com/watch?v=khpNFZR4_PQ&feature=share

Když se s nimi tak dobře znáte, co říkáte na tohle?

15 0
možnosti
PB

...... two,- a tohleto individium,- budhista se znalostí kung-fu;-D;-D, robí totál zmatený motyce v europarlamentu asistenta a eště to na sebe dobrovolně napráší(?!),- se obávám, že ste tímto počinem svoji "guru" roztrhal na hadry !,- ...... konečně si českej daňovej poplatník uvědomí, jaká "kvalita" nás v tem Bruselu reprezentuje a mlaská za naše love VEU!!!

16 1
možnosti
PP

P71a56v84e77l 94P63o83n68e90c

18. 9. 2018 19:49

> Jsem buddhista. Tato cesta mě vede k soucitu.

"Ta náboženství, která se sem dostávají odjinud, by měla být prověřena naší ústavou, zda s našimi hodnotami korespondují. Jenže islám je spíše zákon než náboženství. Když se podíváte na životopis Proroka, také se dozvíte, že nechal popravit ženu, která si z něj dělala legraci" -- Lama Ole Nydahl, dánský učitel školky tibetského buddhismu.

Zdroj: https://goo.gl/2yMb9Y

4 0
možnosti
PP
KP

Zbytecny blog, zbytecneho cloveka od zbytecne europoslankyne ze zbytecne KDU CSL.

45 0
možnosti
Foto

I63v27a81n 57M32a19r62e66k

18. 9. 2018 19:21

Cituji z blogu. . . . ."Daleko víc je těch,co nás nenávidí". . . . . Můžete prosím vysvětlit, o jaké "nenávisti" je řeč?

31 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1013x
Politolog, specialista na mezinárodní politiku a Evropskou unii.

Studoval jsem na Institutu politických studií v Paříži a působil jsem mimo jiné jako výzkumník v Institutu pro evropskou politiku EUROPEUM či poradce europoslankyně Jany Hybáškové. Nyní pracuji v Evropském parlamentu. Zabývám se historií a mezinárodní politikou, evropskou integrací, současnou Čínou a Tchaj-wanem.

Kontakt: lukas.pachta@ep.europa.eu

 

Seznam rubrik