Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Dost ubohé...............

6 0
možnosti
RB

PS: A kdybyste mě chtěli za to, co dělám, fyzicky napadnout, tak pozor. Umím kung-fu.

Zdroj: https://pachta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679624

Člověče nebohá. Opravdu si myslíte, že někomu byste stál za ránu? Říká se: "Tref šaška a platíš celý cirkus".

Pokud se Šojdrová obklopuje takovými tydýty tak se nediví tomu co ji padá z pusy.:-P

8 1
možnosti
RB

Autore Já se spíše přikláním k názoru velvyslankyně Filipi. Ta to řekla jasne :-)

7 0
možnosti
Foto

Nechte to vyšumět. Byl tu strýček Brady, když bylo potřeba zakrýt nějakou větší levárnu, bylo tu hnízdo čápů, jsou tu včil sirotci. Spíš se ptám, co se zase v zákulisí děje za svinstvo, že nám hodili takovou šťavnatou kost.

8 1
možnosti
MK

Už se mi chce zase zvracet....

0 3
možnosti
Foto

Nevím, jestli to máte v hlavě skutečně tak docela srovnané, tím nemyslím článek nebo vaši aktivitu skrze ty děti, ale poslední větu o kung-fu...Rv

6 0
možnosti
Foto

Kdybyste ryl do čehokoli jiného.... ale že zrovna Vám bude scházet nadhled bych tedy, byť ne vždy s Vámi souhlasím, neřekl....

0 0
možnosti
MB

Což o to, všechna čest za ochotu pomoci a za odvahu.

Mě ale mrzí, že se stejnou odvahou a iniciativou lidé nevystupují již proti těm válkám, které mají na svědomí statisíce mrtvých, migrantů a tisíce sirotků. To je příčina. Jenže tam je populistické poukazovat na desítky mrtvých, které má na svědomí ten či onen diktátor ..a to ještě "údajně". Ano, obnovení pořádku legitimní vládou by stálo třeba stovky mrtvých ..jenže vměšování se do těchto vnitřních záležitostí, vojenská podpora rebelů a umělé rozdmýchávání a udržování občanské války má za následky statisíce mrtvých ...a řešení žádné. Jen prohlubování všeobecného zmaru.

5 0
možnosti
Foto

D46a48n 36Š21í85d26a

22. 9. 2018 18:13

Nevím, co byste mohl udělat, abyste zabránil pokračování války v Sýrii. Zvláště když je to kolbiště mocenských zájmů mnoha zemí. Začátek byl v revoltě proti Asadovi. A ten má právě velký podíl na vzniku této války. A spousta Syřanů utekla do ciziny kvůli jeho politice, vojenským zásahům jeho armády a pochopitelně i kvůli džihádistům. Takže sice tzv. legitimní vláda, ale má toho hodně na svědomí.

1 1
možnosti
LH

Neholedbejte se tím, že jste buddhista, takových ovládačů kung-fuj je... Já mám také srdce na pravém místě , ale mám obavu, aby nebylo v budoucnu, až dorostou ti vaši nebo přitáhneme jejich kamarády už vycvičené, tedy aby nepřibylo sirotků mezi našimi dětmi. Aby zbylo něco na jejich výchovu, léčení, bydlení, když vy přirozeně očekáváte, že o ty příchozí se bude starat celá společnost, do níž neziskovci nepřispívají jinak, než-li dobře placenými oslavami humanity...

4 0
možnosti
Foto

A když přijal pan Zeman 3 000 převážně muslimských uprchlíků a v prohlášení jeho vlády bylo, že musí být ČR "multikulti", tak jste obavu neměl?

3 0
možnosti
Foto

Karma za odvahu. Ale schytáte to.....;-)

3 3
možnosti
AS

A49l92e83š 91S69z87a25b97ó

19. 9. 2018 15:45

a schytává něco? :-)))

0 0
možnosti
MV

Páchání dobra. Snaha vylepšovat obraz naší země. Jednorázové partizánské akce vytržené z kontextu celku. To všechno je problematické, ne-li přímo nesprávné.

5 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1013x
Politolog, specialista na mezinárodní politiku a Evropskou unii.

Studoval jsem na Institutu politických studií v Paříži a působil jsem mimo jiné jako výzkumník v Institutu pro evropskou politiku EUROPEUM či poradce europoslankyně Jany Hybáškové. Nyní pracuji v Evropském parlamentu. Zabývám se historií a mezinárodní politikou, evropskou integrací, současnou Čínou a Tchaj-wanem.

Kontakt: lukas.pachta@ep.europa.eu

 

Seznam rubrik