Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J84a60k33u58b 69H34o59z41a

9. 6. 2020 10:16

Chiu Chi Ling si ve filmu Kung-fu mela zahrál rozhodně déle než minutu. Hrál tam jednu z nejdůležitějších vedlejších postav a jeho herecká kreace byla lahůdková.

0 0
možnosti

Shaolin Soccer vypadá na pěkný tip, díky za něj, to mi uteklo.

Mulan může být fajn (kdo by chtěl znát původní kratičkou předlohu, ať se podívá do knihy Zpěvy od Žluté řeky, kde je píseň o Mu-lan přeložena do češtiny). Taky se těším.

Obávaného bojovníka a Pěst plnou hněvu si pouštím za sebou, když jsme u té návaznosti. A moje osobní úchylka je Železný dráp :)

0 0
možnosti
AM

Solidní výběr, osobně bych Velmistra řadil mnohem výš, s Kung-fu panda souhlas, to je čistá animovaná radost, ve výběru mi chybí Operace Flash Point (Dao huo xian) od Wilsona Yipa, co tam předvádí Donnie Yen, to je prostě extratřída a totální mazec.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1013x
Politolog, specialista na mezinárodní politiku a Evropskou unii.

Studoval jsem na Institutu politických studií v Paříži a působil jsem mimo jiné jako výzkumník v Institutu pro evropskou politiku EUROPEUM či poradce europoslankyně Jany Hybáškové. Nyní pracuji v Evropském parlamentu. Zabývám se historií a mezinárodní politikou, evropskou integrací, současnou Čínou a Tchaj-wanem.

Kontakt: lukas.pachta@ep.europa.eu

 

Seznam rubrik