Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Úspěšný systém by se neměl měnit a k tomu, díkybohu, v Číně nedošlo. Zadusilo by to národní potenciál a vrátilo by to Čínu mezi vazalské a vydrancované země typu Česka Rv Velký respekt Teng Siao Pchingovi, dnes má jejich ekonomika nejlepší parametry na světě R^!

0 1
možnosti
RS

R94a24d86e56k 56S48e76m64a

3. 5. 2019 20:46

vydrancované Česko? pán je asi provokatér, protže to snad nemůžete myslet vážně... vydrancované bylo po 40letech socialismu.

0 0
možnosti
Foto

Každá země ať si pořádky dělá, jak sama uzná za vhodné. Pokud to provádí špatně, evoluce chyby napraví. Revoluce je to samé, jako pomáhat kuřeti, které se má narodit po třech týdnech, po 2 týdnech ze skořápky. I když přežije, bude k ničemu. Čína je dnes rychle se vyvíjející velmoc. Jak končí země, kam chtěli "dobráci" implantovat svobody a demokracii, vidíme na Libyi či Sýrii.

4 5
možnosti
PB

Každá země ať si pořádky dělá, jak sama uzná za vhodné.

Zní to sice svobodymyslně, ale ve skutečnosti to má jen obhajovat rudý teror.

7 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1013x
Politolog, specialista na mezinárodní politiku a Evropskou unii.

Studoval jsem na Institutu politických studií v Paříži a působil jsem mimo jiné jako výzkumník v Institutu pro evropskou politiku EUROPEUM či poradce europoslankyně Jany Hybáškové. Nyní pracuji v Evropském parlamentu. Zabývám se historií a mezinárodní politikou, evropskou integrací, současnou Čínou a Tchaj-wanem.

Kontakt: lukas.pachta@ep.europa.eu

 

Seznam rubrik