Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Církev odjakživa ve jménu dobra a ochrany víry vraždila a mučila nevinné lidi. Co od ní čekáte dnes kdy stále trvá na mnohých tmářskych tzv. pravdách.

0 2
možnosti

Vaší frází se ocitáme ve středověku! :-)

1 0
možnosti

Istambulská úmluva je extremistická sama o sobě, reagoval na ni tedy naprosto adekvátně.

2 1
možnosti
Foto

Karma

Vyzvedl bych větu, která se mi hodně líbí: Církev má usmiřovat, má vést osvětu, podporovat lásku a porozumění mezi lidmi. To činí papež František.

Zdroj: https://pachta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=683240

3 1
možnosti

Dík za prezentaci kázání P. Piťhy.

Vadí mi v něm, že používá nálepek „neomarxista“ a „neonacista“. A doufám, že jde z jeho strany o nereálné strašení, i když mnohé dění ve společnosti je velmi divné!

To asi vnímáme všichni, že konzervativní křídlo katolické církve se přirozeně staví proti P.P.Františkovi, který soustavně odkrývá nauku Ježíše Krista od pozdějších nánosů a který člověku otevírá cestu ke království Boží Lásky.

Ale autorovo tvrzení, že se naše církev sbližuje s extrémní pravicí a proruskými silami, považuji jednoznačně za nepravdivé! S realitou nemá nic společného!

!!

3 2
možnosti
Foto

To by platilo jen tehdy, když by se církev chtěla transformovat v jednu z mnoha "pokrokových" dobrotrusných neziskovek. Naopak Mons. Piťha povzbudil ty, kteří se nechtějí nechat pobít jako tupé ovce.

7 2
možnosti

:-).......POkud jste politolog a specializujete se na EU.....pak to stačí! KOho chleba jíš, (jistě je bohatě nazaný), toho píseň zpívej! Rv

7 3
možnosti

Tradiční rodina je matka ,otec a děti.

Ženy jsou u nás emancipované.Zasloužil se o to také soudruh Lenin.

Četl jsem kdesi, že ženy v bývalé NDR zažívaly daleko více orgasmů než jejich

"kolegyně " z NSR. V práci byly asi spokojené a stát se o ně dobře staral.

Ovšem ani soudruh Lenin nevymyslel takovou zhovadilost jako je istanbulská smlouva.Budovatelská hesla , jako /polsky/ : " Kobiety/ženy/ na traktory " jsou oproti této smlouvě velmi zpátečnická.

S istanbulskou smlouvou vstříc novým zítřkům!

Se soudruhem Halíkem vstříc k nové církvi !;-D;-D;-D

10 3
možnosti

„Když jsem začínal, byla ještě homosexualita z části trestný čin,“ připomíná psychiatr a sexuolog Jaroslav Zvěřina. Současné problémy transgenderu a volného přechodu mezi pohlavími ale nechápe jako podobnou detabuizaci.

„Fungují tu podivné lobbistické zájmy, které se snaží relativizovat sexování lidí. Říkají, že není důležité, jaké má člověk gonády, ale jak se cítí. Nebo že mužem či ženou se člověk stává podle toho, jak je vychováván. To je blbost! Víme, že mužem nebo ženou se člověk stává už v prenatální stadiu.“

9 1
možnosti

Bezpohlavní výchova do 12 let.Pak si dítě zvolí pohlaví samo.:-(

5 1
možnosti
Foto

J26i79ř58í 38K12i54n14d55l

15. 10. 2018 11:30

Nikdo z vás nečel Instabulskou úmluvu a odsuzuje toho, kdo před ní varuje.Istanbulská úmluva je dokument Rady Evropy. Maskuje se pod záminkou vznešeného cíle, jímž je boj proti násilí na ženách. To je ovšem pouze odvedení pozornosti od skutečné podstaty dokumentu. Istanbuslká umluva zavádí ideologické principy GENDER-u do společnosti tím, že chce usilovat o odstraňování tzv. genderových stereotypů a ty následně nahrazovat "nestereotypy". Pokud by vláda dokument ratifikovala, tak rozhodující kompetence v zásadních otázkách bude mít mezinárodní orgán GREVIO (subjekt tvořen 15-ti lidmi). Ten bude rozhodovat, které genderové stereotypy je nutné z naší společnosti "vymítit", případně nahradit novými modely. Zde je naprosto evidentní, že se jedná o ideologický nástroj, který může snadno ohrozit základní principy demokratického systém Citace z Istanbulské úmluvy:

„Strany podniknou nezbytná opatření pro podporu sociálních a kulturních vzorců chování žen a mužů s cílem vymýtit předsudky, zvyky, tradice a další praktiky, jež jsou založeny na předpokladu podřízenosti ženy anebo na stereotypním pojímání rolí žen a mužů (můžeme zmínit například tradiční manželství a rodinu).“ Pokud například odmítnete své děti vychovávat v rámci absurdních principů GENDER-u, které Vám stanoví orgán GREVIO, případně jestliže odmítnete, aby Vaše dítě navštěvovalo perverzní sexuální výchovu, tak tím porušujete zákon. Také použití slov "otec" a "matka", budou postupem času označeny za stereotyp, který by měl být nahrazen neurčitými pojmy rodič "x". V mnoha zemích k podobné situaci došlo. Tohle je v malém kousku Lisabonská úmluva. Jsem přesvdčen, že církev dělá to co má. Varuje stejně jako varovala před nacismem a komunismem

13 1
možnosti

P80e72t65r 49D42r42a14p47a40l

15. 10. 2018 12:21

a proto potom nacisty pomáhala vyvážet do jižní Ameriky a na Blízký Východ

1 4
možnosti

Respekt? Tak ten už opravdu nemá a pan Piťha neubere ani nepřidá. Chamtivost, politikaření, sexuální skandály, to je výkladní skříň této církve

1 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS