Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

V roce 2014 to ještě nikomu nevadilo, protože nás nikdo přijímat nenutil. Jsou tu oprávněné obavy, že kdyby jsme jich přijali padesát, vznikly by ještě větší tlaky požadující jich vzít třeba dalších 500.

1 0
možnosti
JS

J57a96n 55S90m76e77j59k88a79l

25. 9. 2018 14:41

je vidět ,že jste opravdu zbytečný na i svém místě ,když pomáháte s něčím o čem nic nevíte a pomoct s tím ani nejde:

Vyjádření velvyslanectví Syrské arabské republiky v Praze ke kauze sirotci:

"Rozhodnutí o přijetí nebo nepřijetí je věc českých úřadů, a tato iniciativa vysílá v podstatě symbolické gesto na nesprávném místě. Syrský zákon neumožňuje adopci sirotků do zahraničí. Řada českých aktivit k pomoci sirotkům, nebo uprchlíkům, se uskutečnilo ve formě podpory na území Sýrie, kde se nachází stovky sirotčinců a miliony vnitřních uprchlíků. Proto, pokud někdo má upřímně zájem o pomoc, tak správná cesta je pomoc na území Sýrie, protože syrští sirotci nejsou na prodej. Chtěli bychom taky poukázat, že v sociálním životě v Sýrii a syrských tradicích, díky rodinným vazbám, je celkem dost dobře fungující mechanismus v péči o sirotky.

Kromě organizací podporovaných státem, ministerstvem sociálních věcí, jsou další dobročinné organizace řízené náboženskými centry, křesťanské a muslimské, které pečují o sirotky v Sýrii. Myslíme si, že by bylo lepší, aby politici vytvářeli prostředí, které by umožnilo sirotkům a uprchlíkům vrátit se zpátky na území Sýrie, kde je pro ně daleko lepší životní prostředí. A také, aby se Evropské instituce podílely na obnově terorem zničené infrastruktury v Sýrii, aby lidé ze Sýrie nadále neměli zapotřebí Sýrii opouštět."

Toto vyjádření obdržel na přímý dotaz od vedoucího úřadu Sýrie Tomio Okamura dne 21. 9. 2018 a je volně dostupné na jeho oficiální facebookové stránce.

Zdroj: https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=680468

1 0
možnosti
JP

J35a22n 48P47a64v34l83i54š

25. 9. 2018 14:20

Velká čtenost,poměrně vysoká karma.Jinak blog o ničem.Jak je vidět asistentem Eurohujera(ky)může být skoro každý,ale musí mít dobrý žaludek.

2 0
možnosti
JE

V knihách Ondřeje Sekory vystupuje jeden brouk co všude byl a všechno zná. Jeho nápady mu však pomáhá realizovat zručný mravenec.

Doporučuji vám, abyste se také poohlédl po nějakém ochotném Ferdovi,

který by vypomohl ;-)

2 0
možnosti
AA

Kolik sirotků jste si už vzal k sobě domů?

0 0
možnosti
OJ

Týý jo!. Tak takový rej iracionality se jen tak nevidí. Pán je řízen čistě emocemi, vypadá to že si nějaké praktické otázky vůbec nepokládá. Kdyby byl třeba herec nebo tanečník, tak by to bylo v pořádku, ale takoví lidé přece nemohou mít možnost ovlivňovat jiné lidské bytosti - vždyť napáchají hrozných škod... 8-o

3 0
možnosti
JR

J72a61n 48R85á83ž

23. 9. 2018 17:15

Být Vámi, vážený asistente donedávna naprosto neznámé europoslankyně, napsal bych to jednoduše: Naší motivací bylo se před nadcházejícími eurovolbami zviditelnit. Jinak hrozilo, že moje šéfová a s ní i já, budeme odehnáni od bruselského koryta.

PS. Osobně si myslím, že se hrozba vašeho odehnání od koryta se ani akcí "50 sirotků" nijak nezmenšila

5 0
možnosti

Vy jste vskutku velký teoretik! Vyprávět o sirotkách a plánu byste patrně mohl hodiny. Jen bacha, aby se Vás někdo na něco nezeptal, a tím Vám skočil do naučeného textu.

Už to nedáte dohromady.

A k tomu p.s.

slušný člověk se se slabším nepere. To byste měl vědět.

A pozor, Vy kung-fu, aby Vás dřív než začnete, neskolila obyčejná česká facka.

4 0
možnosti
Foto

J10i83r32k24a 20H96o17n85c25ů

22. 9. 2018 13:03

Lidé samozřejmě vědí, kdo byl v našich azylových zařízeních v roce 2014. Tady je vidět, že pokládáte lidi za blbce, se kterými můžete manipulovat. Pokud jste budhista a máte trochu empatie, postarejte se, aby se ty děti mohly vrátit domů, ke svým blízkým a netahejte je z politických důvodů do, pro ně, naprosto cizího prostředí. Celá tahle kauza není o humanitě, ale o nízkém politickém boji. Styďte se!

4 0
možnosti
Foto

D17a81n 52Š98í90d95a

22. 9. 2018 18:26

Tak se asi vrátit zatím nemohou. A nevím, co po panu Pachtovi chcete, když je Sýrie střetem zájmů mnoha mocností.

0 3
možnosti
PK

To post scriptum....no, svědčí o vaší inteligenci. Víc asi k vašemu článku nemám. Typický, nic neříkající a bez názoru.

2 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1013x
Politolog, specialista na mezinárodní politiku a Evropskou unii.

Studoval jsem na Institutu politických studií v Paříži a působil jsem mimo jiné jako výzkumník v Institutu pro evropskou politiku EUROPEUM či poradce europoslankyně Jany Hybáškové. Nyní pracuji v Evropském parlamentu. Zabývám se historií a mezinárodní politikou, evropskou integrací, současnou Čínou a Tchaj-wanem.

Kontakt: lukas.pachta@ep.europa.eu

 

Seznam rubrik